Politica

Codruț Câinaru este candidatul USR la funcția de primar al municipiului Giurgiu

Ieri, 27 februarie, în cadrul unei conferințe de presă, fostul consilier local PSD, Codruț Câinaru, și-a anunțat candidatura la Primăria Giurgiu din partea USR.
Sediul partidului a fost plin de susținătorii săi, mulți dintre ei plecați din PSD sau chiar PNL pentru a-l urma.
I-a fost alături Ciprian Alexandru, președintele USR Giurgiu care a spus:

” La alegerile din acest an, USR Giurgiu va avea un candidat propriu pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu. În anul 2020, am avut o experienţă neplăcută când l-am susţinut pe actualul primar.  Acesta ne-a dezamăgit profund. După o selecţie atentă, am ajuns la concluzia că avem un candidat care corespunde tuturor criteriilor noastre de selecţie. Acesta este Codruţ Câinaru. Codruţ are determinarea necesară de a câştiga funcţia de primar al municipiului Giurgiu la alegerile locale din acest an. Giurgiu are nevoie de un primar care să ştie să facă bani, nu să plângă tot timpul. Codruţ provine dintr-o familie respectată de giurgiuveni, nu-i este teamă de nimeni. Am mare încredere în el şi în echipă pe care o va propune pentru primăria Giurgiu”, a declarat Ciprian Alexandru, preşedintele USR Giurgiu.

La rândul său, Codruț Câinaru a explicat motivul pentru care a plecat din PSD și care va fi linia pe care va merge în Primăria Giurgiu:

”Eu, până în urmă cu aproximativ 3 ani şi jumătate, nu am făcut politică. Am fost în PSD, am plecat deoarece doream să fac mai multe pentru giurgiuveni. Oamenii caută o alternativă, un alt mod de a face politică. Dacă voi ajunge primar, cu siguranţă uşa mea o să fie deschisă pentru toţi giurgiuvenii. Voi căuta să rezolv problemele fiecăruia. Pentru aceasta suntem aleşi de către oameni”.

De asemenea pe pagina sa de facebook, Codruț Câinaru a postat un mesaj către susținătorii săi dar și către giurgiuveni:
”Așa după cum probabil ați aflat, am luat o decizie în ceea ce privește parcursul meu politic de acum înainte: candidat la Primăria Giurgiu din partea USR.
De ce USR? Este partidul care mi-a oferit șansa de a duce la îndeplinire scopul pentru care acum patru ani am intrat în politică: acela de a face din orașul nostru un loc curat, frumos, plin de viață, prosper și atractiv.
E greu să-ți împlinești proiectele într-un loc unde mentalitățile învechite stopează inițiativa iar deciziile se restrâng la o singură gândire. Și-am plecat.
Mulți mi-au spus că USR este un partid mic, fără forță care nu-mi poate oferi susținerea de care am nevoie.
Eu aș spune altfel: forța unui partid este dată de oamenii săi, de valoarea lor umană, socială, profesională, de modul în care se prezintă în fața cetățenilor.
Cât de tare s-a dezvoltat orașul nostru cu primari susținuți de partide politice puternice? Sunteți mulțumiți de locul în care trăiți?
Comunitatea locală are mai puțină nevoie de partide dar are, în schimb, nevoie de OAMENI!
De aceea le mulțumesc tuturor acelora care au ales să schimbe drumul și meargă alături de mine dar și acelora care vor veni.
Nu-i blamați. Nu vin după funcții sau beneficii fiindcă nici n-am avea de unde le da.
Unii sunt acele ”furnicuțe” modeste, baza tuturor campaniilor electorale, alții se alătură pentru prima dată unui demers politic pentru că au încredere în mine și chiar își doresc ”altceva” într-un oraș de prea mult timp ”același”.
O parte dintre ei au fost alături de mine, ieri, în conferința de presă și ar fi fost mai mulți dacă ne permitea spațiul.
Lor, colegilor din USR, prietenilor, presei, și celor ce ne-au urmărit, le mulțumesc!”

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica