Politica

Consilierii PNL chiulesc în masă de la ședințele Consiliului Local

 

10 februarie 2020, ședință extraordinară de Consiliu Local. Pe ordinea de zi patru proiecte plus două suplimentare. În sala de consiliul sunt prezenți 15 consilieri din cei 21 aleși de cetățeni. În timp ce consilierii PSD sunt prezenți toți, cinci consilieri PNL și unul ALDE au considerat, probabil, că n-are rost să te deranjezi ca să vii la o ședință așa de scurtă cum e una extraordinară și și-a văzut fiecare de treaba lui.

Cinci, domnule? Cinci consilieri absenți din șapte câți are PNL? Și unde mai pui că unul se mai și vrea primar!

Asta arată cât vă interesează cetățenii care v-au votat, cât respect le arătați. Iar disprețul este cu atât mai mare cu cât suntem în an electoral și, peste câteva luni ne sufocați iar cu dulcegării, minciuni, promisiuni, umpleți orașul cu afise, bannere și pliante despre cât vă dați voi sufletul și interesul pentru orășelul ăsta, ca să ne fie nouă, cetățenilor, bine, evident.

Ce exemplu dați, doamna inspector școlar general, elevilor noștri, zic și eu, care au mari probleme cu absenteismul pe la orele de curs? Nu vă gândiți, doamnelor și domnilor,  ce aspect dezolant are în ochii cetățenilor acea sală de consiliu, pe jumătate goală dar care ar fi trebuit să trepideze de discuții, luări de cuvânt, dezbateri, contraziceri, negocieri…

Păi, domnilor consilieri, ați obosit? V-ați plictisit, acum, pe final de mandat? Sunteți prea ocupați cu profesiile dumneavoastră ca să mai aveți timp și de problemele noastre, ale cetățenilor? Spuneți-ne, atunci, ca să știm să nu vă mai deranjăm cu votul nostru la următoarele alegeri, că poate sunteți ocupați și noi vă inoportunăm cu dorințele și speranțele noastre, că de probleme oricum nu vă pasă! Asta ca să știm unde punem ștampila data viitoare, zău!

P.S Din grupul PNL, singurii prezenți au fost Mihai Matei și George Țigănilă, absentând: Adrian Anghelescu, Ladislau Pick, Alina Meclea, Mirela Ciulacu, Adelina Sîrbu.

M.B

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica