Sport

„Cupa Ligii Elevilor” – debut cu dreptul

Sâmbătă, 29 august, zeci de tineri s-au reunit pe terenul de sport al Palatului Copiilor, loc ce a găzduit prima ediție a „Cupei Ligii Elevilor” la fotbal. Opt echipe au luat startul în această competiție, câștigată de elevii liceelor „Economic” și „Nicolae Cartojan”. Podiumul a fost completat de echipa Liceului „Tudor Vianu”, clasată pe poziția a doua, și de o echipă mixtă.

Reprezentanți ai autorităților locale, precum și două nume mari ale fotbalului: Dorin Mateuț și Daniel Iftodi au fost prezenți la evenimentul organizat de Liga Elevilor Social-Democrați din Giurgiu.

„Este prima ediție a unei asemenea competiții organizate de colegii de la Liga Elevilor, și se dovedește a fi un real succes. Le doresc și în continuare să pună în practică proiecte care să se bucure de același succes”, a declarat președintele TSD Giurgiu, Dragoș Udvuleanu.

La rândul său, liderul Ligii Elevilor Social-Democrați, Cătălin Lungu, a afirmat:

„Mă bucur să văd că au venit atâţi tineri. Ne-am gândit să facem o acţiune sportivă pentru că trebuie să mai facem şi mişcare. Nu, bineînţeles că nu a fost greu să-i aducem pe băieţi la fotbal şi da, vom continua cu astfel de acţiuni. Mă gândesc chiar la alt tip de evenimente. De exemplu să organizăm o acţiune intitulaltă „Senator pentru o zi”, după ce va începe şcoala. O să vorbesc cu domnul senator Bădălău să vedem cum o vom desfăşura. Îi mulţumesc pe această cale pentru că ne-a sprijinit întotdeauna”.

Foto: giurgiu-net.ro

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Sport