Administratie

De-a râsu’-plânsu’ sau cum au intrat în…vrie promisiunile primarului Anghelescu

De-a râsu’ – plânsu’

„Cât mai putem să stăm pe străzi care arată așa? Asta se întreabă toți giurgiuvenii. Imaginile ne arată clar că orașul nostru se confruntă cu o reală problemă în ceea ce privește întreținerea străzilor și salubritatea. De această problemă ar trebui să se ocupe actuala administrație, care – vedem limpede – nu își face treaba.

Așa nu se mai poate! Giurgiu trebuie să fie gospodărit peste tot cu atenție. Nu voi lăsa niciun cartier, nicio stradă neamenajate și neîntreținute. Cer respect si curățenie pentru noi toți, pentru oraș.

Vino la vot pe 27 septembrie și ajută-mă să facem curățenie în Giurgiu!

#sepoate #administratieliberala #recladimgiurgiu”

 

Iată cât de indignat era actualul edil, Adrian Anghelescu, la adresa vechii administrații conduse de Nicolae Barbu, pe vremea când domnia sa era doar candidat!…și orașul arata, culmea, mult mai civilizat decât astăzi….

După doi ani de administrație liberală, după un snop de promisiuni și niciun fir de realizare, concluzia e clară: ”orașul nostru se confruntă cu o reală problemă în ceea ce privește întreținerea străzilor și salubritatea. De această problemă ar trebui să se ocupe actuala administrație, care – vedem limpede – nu își face treaba!”, nu-i așa, domnule primar? Sau v-ați schimbat părerea între timp?

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.