Politica

Deputatul Andrei Alexandru, venituri fabuloase din contracte cu primăriile din județ

Alexandru Andrei este unul dintre cei mai… discreţi parlamentari din actuala legislatură, în cei patru ani de mandat, având doar patru intervenţii în Camera Deputaţilor, care însumează 3 minute şi 40 de secunde.

În schimb se poate lăuda cu o avere impresionantă, cu afaceri de milioane de lei și funcţii importante.

Motivul declarat de deputatul Andrei Alexandru la plecarea sa din PSD pentru a lua calea PNL este unul lacrimogen, demn de o telenovelă proastă scrisă pentru spectatori la fel de proști:

”Sunt un politician vertical, mi-am dat demisia din PSD de acum câteva luni pentru că mi-am dat seama de atunci că linia măsurilor adoptate de partid nu mai coincide cu mandatul care mi-a fost încredințat de giurgiuveni, prin votul lor, din 2016”.

Ce a înțeles deputatul Andrei din mandatul dat de cetățeni s-a văzut: nimic pentru ei, totul pentru el deoarece, firmele soților Andrei prosperă nu doar din contracte de execuții lucrări cu primăriile din județ dar și cu cele de asistență juridică, tot cu primăriile, pe care soția acestuia, avocata Mădălina Ciobanu, le contractează, pe bandă rulantă imediat ce soțul ajunge deputat. Este, evident, o întâmplare, și ea se datorează doar genialității doamnei avocat, neavând nicio legătură cu deputăția soțului.

După cum reiese din declarația de interese publicată pe site-ul Camerei Deputaților, primăriile din județ au contribuit substanțial la averea soților Andrei . Cele două firme prin care se derulează afacerile sunt SC Euro Invest SRL Giurgiu  și SC Ignifire Expert SRL.

SC Euro Invest SRL Giurgiu este firma prin care soţia deputatului PNL a primit contracte de la primăriile din judeţ: Roata de Jos, Găiseni, Schitu, Toporu, Clejani, Mihăilești, Mârșa, Izvoarele etc. toate din circumscripţia electorală a lui Alexandru Ioan Andrei. (Informaţiile se regăsesc în declaraţia de interese a alesului).

Așa cum spuneam, pe lângă contractele de lucrări pe firme, soţia lui Ioan Alexandru Andrei a primit şi contracte în virtutea meseriei pe care o are, aceea de avocat.  Ea a încheiat mai multe contracte de asistenţă juridică cu primăriile din județul Giurgiu.

După cum veți vedea mai jos, sumele încasate din banii publici  sunt fabuloase, ultimele contracte fiind încheiate chiar la începutul acestui an.

Și, atunci, cum rămâne cu verticalitatea aia, domn deputat? Cum o critici acum de la PNL contractele cu statul când mata ești mânjit până la coate în ele?

Iată cum arată declarația de interese depusă de Alexandru Andrei la Camera Deputaților și unde sunt declarate  aceste contracte:

Declarațiile complete de avere și interese le puteți găsi aici: http://www.cdep.ro/

M.B

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
1
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica