Politica

Deputatul Cristina Elena Dinu, Ambasador ”2035 Fără Tutun”

Iniţiativa 2035 – Fără Tutun” este o entitate ce reunește peste 350 de organizații non-guvernamentale care militează pentru interzicerea totală a promovării produselor din tutun, în vederea prevenirii fumatului infantil.

Astăzi, deputatul social democrat a primit diploma de Ambasador al acestei inițiative:

”Cu onoare am primit astăzi o diplomă de Ambasador „2035 Fără Tutun” de la reprezentanţii Iniţiativei cu aceeaşi denumire.

Sunt medic şi cunosc foarte bine efectele nocive ale fumatului asupra organismului. Fără exagerare, milioane de oameni din toată lumea mor, anual, din cauza afecţiunilor provocate sau agravate de fumat şi asta nu este deloc de neglijat!

Le mulţumesc celor de la „Iniţiativa 2035 Fără Tutun” pentru diplomă şi apreciere. Voi continua să promovez o viaţă Fără Tutun!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Elena Dinu.

Directorul proiectului „Iniţiativa 2035 – Fără Tutun”, Ramona Brad, a declarat, cu prilejul unei dezbateri desfăşurate la Parlament, că România se află în acest moment pe locul patru printre ţările europene la consumul de tutun la copiii de 13-15 ani, 223.000 de copii fumând la această vârstă.

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica