Politica

Deputatul Marian Mina și incineratorul de deșeuri, multă ipocrizie, niciun rezultat !

Dacă ipocrizia nu s-ar fi numit așa, sigur ar fi purtat numele deputatului Marian Mina, care și-a dat măsura ”capacităților” sale de când a izbucnit scandalul incineratorului de deșeuri ce se vrea construit la Giurgiu.

După ce că și-a arogat cu tupeu semnalul de alarmă tras de un alt deputat de Giurgiu, acum vine și instigă la revoltă împotriva propriului guvern, ca și cum usturoi n-a mâncat, gura nu-i miroase, adică, el nu e parte a partidului aflat la guvernare!

În acest context, este de-a dreptul incredibil apelul pe care îl face chemând giurgiuvenii la protest:

„Îi îndemn pe giurgiuveni să se alăture protestului organizat de domnul Ciprian Alexandru, împotriva incineratorului de deşeuri! 

Voi fi şi eu acolo şi sper să vină cât mai multă lume! Ne vedem la ora 16.00, în faţa Teatrului din municipiu!”, a declarat Marian Mina pentru un site local.

Incredibil! Adică dumneavoastră, parlamentar al partidului de guvernare vă ascundeți în spatele unui obscur (să mă scuze domnul domnul Ciprian Alexandru) reprezentant al opoziției?

Ce căutați dumneavoastră, domnule deputat al partidului aflat la guvernare, membru al majorității parlamentare, președinte de organizație  partid  al cărui șef este și prim ministrul guvernului, la acest protest?

Dumneata nu trebuie să protestezi, dumneata trebuie să REZOLVI!!!!

Ca președinte al unei organizații de partid (ce a fost cândva cea mai tare din țară, care a dat miniștri, secretari de stat, șefi de direcții și regionale) trebuia să fiți la ușa lui Ciolacu, și, dacă vă deschidea, să dați cu pumnul în masă și să-i cereți să rezolve problema, nu să veniți la protest.

Împotriva cui protestați? A ministrului  Sănătății (membru PSD) care a modificat ordinul ce stabilea distanța minimă față de clădiri rezidențiale?

A ministrului Mediului care este subordonatul șefului dumitale de partid, domnul Ciolacu?

Prin protest, oamenii simpli, ca noi, vor să atragă atenția autorităților! Dumneata atenția cui vrei s-o atragi? Ești parte a puterii, domnule,  uzează de ea, că n-o să te acuze nimeni de abuz în serviciu!

Ești glasul giurgiuvenilor care te-au votat să-i reprezinți la nivel înalt, nu să te smiorcăi la proteste de stradă!

Dacă erai în opoziție, hai, că mai mergea, dar la putere, domnule?

Mă bucur că niciun alt parlamentar nu și-a anunțat participarea, asta lăsând loc speranței că mai sunt și politicieni cu coloană vertebrală și scaun la cap!

Locul dumitale nu este la acest protest, domnule Mina, locul dumitale este la ușa prim ministrului Ciolacu și, dacă te primește, spune-i că giurgiuvenii nu vor acest incinerator dacă mai aveți nevoie de voturile lor la alegerile viitoare!

Bine, s-ar putea să nu-l intereseze asta, dar nu contează! Dumneata fă-te glasul lor la Guvernul PSD și nu te ascunde în spatele domnului Ciprian Alexandru și al giurgiuvenilor, că va fi greu să le explici la alegeri de ce Ciolacu nu te-a băgat în seamă!

M.B

 

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica