Politica

Deviza ”cârtiței” Toma Petcu: prin…galerii înguste, spre funcții mari!

 

Probabil că, nemulțumit că lucrurile trenează și socotelile din PNL încep să nu se mai potrivească cu alea din ALDE, deputatul ”degeaba”, Toma Petcu, s-a gândit că n-ar strica  o limboacă prelinsă pe dosul lui Orban și care ar mai impulsiona, poate, nițel lucrurile.

Așa că se bagă în seamă acolo unde există el și-și desfășoară singura lui activitate, pe facebook, cu o postare în care speră să prindă doi iepuri dintr-o dată: unu, își satisface obsesiile pe care le are vis-a-vis de Bădălău și Mina și o alta,  prin care se bagă și el în seamă în scandalul legat de fumatul lui Orban în spații publice, în speranța că va fi observat zelul și devotamentul lui.

Iată postarea:

pet

Acum, să vedem…ce vedem noi aici:

1. Un Bădălău care are un pachet de țigări pe masă, dar NU fumează! Postarea este a unor deontologi de la un site obscur care consideră probabil că pachetul de țigări este un lucru obscen și este de-a dreptul rușinos să-l etalezi pe masă așa cum ar fi dacă ți-ai etala, să spunem, chiloții în văzul tuturor!

Deci, domnule deputat ”degeaba” care-i problema cu  pachetul de țigări, că n-am înțeles? Toate magazinele, mari sau mici au standuri cu țigări și nu sunt drapate cu perdele negre, sau obloane trase.

E pachetul de țigări, un lucru interzis, sau sunt de contrabandă așa cum pare Rothmans-ul fumat de Orban în spațiul public – fiindcă aceste țigări nu se mai găsesc pe piața din România spun cunoscătorii?

Deocamdată, nicio lege din țara asta nu consideră contravenție sau infracțiune deținerea țigaretelor și nici codul bunelor maniere nu are o rubrică în care să se spună unde ține pachetul de țigări, da?

2. Ce treabă are Mihai Tudose cu Bădălău și cu deontologii din presa PSD ?

3.De ce-l amestecați pe Marian Mina în chestia asta cu fumatul lui Orban și țigările lui Bădălău și Tudose, că n-am înțeles?

Sincer, mă îndoiesc că lingușeli și limboceli d-astea ieftine și provinciale îl vor determina pe Orban să accelereze lucrurile la Giurgiu în ceea ce vă privește.

Încercați să existați prin activitate în Parlament că de-aia vă plătesc românii, nu gargară pe facebook! Pe aia o faceți în timpul liber!

M.B

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica