AdministratieSocial

Din primăvară începe construcția locuințelor pentru medici

Un număr de 22 de apartamente vor fi construite în apropierea Inspectoratului de Jandarmi al Județului Giurgiu (fosta unitate militară). Acestea vor fi destinate exclusiv medicilor care lucrează în Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, dar care își au domiciliul în altă localitate (în special în Capitală).

Este vorba despre un bloc cu două scări, câte 11 apartamente pe fiecare scară, ce va fi construit prin Agenția Națională pentru locuințe. Construcția blocului va începe în primăvara anului viitor, a anunțat primarul municipiului, Nicolae Barbu. Trei instituții vor colabora la distribuirea acestor locuințe: Direcția de Sănătate Publică, Primărie și Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

„Tot în această perioadă lucrăm la documentația pentru alte 22 de locuințe de serviciu, destinate angajaților din Ministerul de Interne (polițiști), judecătorilor, procurorilor sau celor din alte instituții”, a mai precizat Nicolae Barbu.

Acestor 44 de locuințe pentru specialiști, cu destinație specială, li se adaugă, tot pentru anul viitor, un număr de 99 de locuințe pentru tineri (ANL) – 44 la Steaua Dunării și 55 la Obor – și alte 55 de locuințe sociale, în zona Obor.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.