Politica

Dotări moderne pentru Colegiul Național ”Ion Maiorescu”: 590.267 lei prin PNRR, fonduri europene nerambursabile

”COLEGIUL NATIONAL ION MAIORESCU, reprezentat prin prof. dr. Ababei Lucica Viorica, în calitate de Beneficiar, anunță demararea proiectului „”DOTAREA CU LABORATOARE INTELIGENTE A COLEGIULUI NAȚIONAL ION MAIORESCU”” / cod proiect F-PNRR-SmartLabs-2023-0415, proiect finanțat prin PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ Pilonul VI. Politici pentru noua generație Componenta C15: Educație Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ.
Proiectul se desfășoară în perioada DECEMBRIE 2023 – IANUARIE 2025, valoarea totală a contractului de finanțare fiind de 590267.8 lei, fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene – Următoarea Generație UE.
Obiectivul general al proiectului:
Creșterea accesului la mijloace moderne de învățare pentru elevi și consolidarea competențelor digitale în utilizarea instrumentelor de tip „laborator inteligent” pentru cadrele didactice. Proiectul vizează de asemenea creșterea accesului la educație pentru grupurile vulnerabile și combaterea excluziunii sociale, absenteismului și abandonului școlar”, scrie pe pagina de socializare a Colegiului Ion Maiorescu.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica