Politica

Două unități de învățământ din Giurgiu au fost închise total și alte patru parțial, din cauza cazurilor de îmbolnăvire cu Covid-19

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu, la ora actuală sunt 22 de elevi confirmați cu noul coronavirus, dintre care 21 din municipiu și 1 din județ.

Cel mai tânăr elev confirmat este preșcolar, iar cel mai mare este clasa a XI-a. Majoritatea dintre aceștia au fost testați la domiciliu, în urma apelurilor la 112, existând, totodată, și cazuri în care testarea s-a efectuat la cabinetelor medicale din cadrul unităților de învățământ unde elevii respectivi învață. În prezent, cursurile la clasele respective se desfășoară în sistem online. De asemenea, la ora actuală sunt 7 cadre didactice confirmate cu noul coronavirus, dintre care 5 din municipiu și 2 din județ.
Reprezentanții DSP au precizat că în prezent, atât elevii, cât și cadrele didactice pozitive se află în izolare la domiciliu, sub supravegherea medicului de familie, în condițiile în care starea acestora de sănătate nu a necesitat internare.

Ca urmare a acestei situații Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat următoarele măsuri:

What's your reaction?

Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica