Politica

O femeie de 88 de ani din Malu, salvată de pompieri din incendiul ce-i cuprinsese casa

O femeie în vârstă de 88 de ani a fost salvată de pompieri, aseară, dintr-un incendiu care a izbucnit în casa acesteia, din localitatea Malu.

Fiul său a reușit să iasă la timp din casă, dar femeia a avut nevoie de ajutorul pompierilor. Aceștia au găsit-o căzută în hol, inconștientă, dar cu funcții vitale, cel mai probabil fiind intoxicată cu monoxid de carbon. A fost preluată imediat de ambulanță și de paramedicii SMURD care i-au acordat primul ajutor și au transportat-o la spital.

Concomitent cu acțiunea de căutare-salvare, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta violent la nivelul acoperișului și la o magazie.

Suprafața afectată de incendiu a fost de aproximativ 200 mp. Au ars electrocasnice, mobilierul din bucătărie, butelii și o plită. S-au deteriorat tavanul și pereții din baie, bucătărie și din două camere.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut pe materiale combustibile (grătar nestins corespunzător).

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica