PoliticaSanatate

Fost ministru al Sănătății, acuzații grave în criza vaccinului antigripal: ”Iohannis și Orban, grup organizat de criminali mincinoși”

Medicii de familie se confruntă cu o situație gravă din cauza lipsei vaccinului antigripal, atât de necesar în această perioadă, cu atât mai mult cu cât, epidemia de gripă se va suprapune și cu pandemia de Covid 19.

Pentru aceeastă situație, președitele Iohannis acuză PSD că nu a achiziționat vaccinul antigripal în timpul guuvernării sale. Replica vine de la fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, care scrie pe pagina sa de facebook:

”Iohannis și Orban, grup organizat de criminali mincinoși

Peste 8.000 de morți cu zile sub regimul penelist, iar pe Iohannis încă îl mai rabdă pământul cu minciunile lui slinoase!…

În 12 August 2019, mincinosule, Guvernul PSD a inițiat procedura de achiziție publică pentru un contract-cadru de 8 milioane de doze de vaccin gripal tetravalent inactivat în valoare de 86.460.000 lei + TVA.

Contractele subsecvente au fost lăsate pe masa Ministrului Sănătății cu termene precise de livrare: 20 Septembrie, 20 Octombrie, 10 Noiembrie și 30 Noiembrie 2019!

Unde sunt cele din 2020 penelistule,
mincinos și violator de Constituție?

Unde sunt cele care trebuiau cumpărate de peneliști în 2020? Medicii de familie nu au primit nici acum dozele necesare pentru bolnavii cronici! Doar praf în ochi!

Ca să îmi înțelegeți oameni buni supărarea: PNL scade vertiginos în sondaje, așa că Iohannis a ieșit iarăși din bârlog să acuze pe nedrept PSD. De data aceasta, Iohannis a mințit în legătură cu vaccinul antigripal.

Acesta lipsește din farmacii nu din cauza PSD, ci din cauza incompetenței Guvernului condus de Sică Mandolină.

Aveți DOVADA mai jos dar și pe portalul SEAP!

(http://e-licitatie.ro/p…/notices/ca-notices/view-c/100084817

De ce nu au fost livrate aceste cantități?Iohannis ar trebui să îi ia la rost pe favoritul său Victor Costache, pe actualul ministru Nelu Tătaru și pe Lucovid Orban. Aceștia sunt vinovații adevărați pentru criza vaccinului antigripal!”

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica