Politica

FOTO: Mesajul locuitorilor din municipiu: „Scăpați-ne de Cioloș!”

O nouă întâlnire a social-democraților giurgiuveni a avut loc marți, 22 noiembrie, cu locuitorii din municipiu. De această dată, au stat de vorbă cei din zona străzilor Mereni, Rozelor, Toporași. Ca și până acum, feed-back-ul a fost unul pozitiv.

Elena Dinu și Răzvan Cuc, candidații social-democraților giurgiuveni pentru Camera Deputaților, însoțiți de președintele Consiliului Județean, Marian Mina, de primarul Nicolae Barbu, de cei doi viceprimari, de consilieri locali sau județeni și de deputatul Florian Nicolae au luat la pas zona amintită, stând de vorbă cu toți giurgiuvenii care le-au ieșit în cale.

Programele de Guvernare ale PSD, pentru fiecare domeniu în parte, anularea celor 102 taxe nefiscale, majorările de pensii și salarii pe fondul unei creșteri economice și readucerea României acolo unde îi este locul au fost subiectele de discuție cu giurgiuvenii. La rândul lor, la unison, locuitorii municipiului au avut un singur lucru important de transmis candidaților: „Scăpați-ne de Cioloș!”

În paralel, o altă echipă, de această dată susținută de tinerii pesediști giurgiuveni, care s-au aflat alături de Elena Dinu, Răzvan Cuc, Alexandru Andrei, au discutat cu locuitorii din comunele Oinacu și Gostinu.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica