Politica

Gata, mă, s-a rezolvat, la ei se poate! DSP, pentru Motreanu, mumă, pentru Mina, ciumă!

Informația dată ieri, în conferință de presă, de președintele PSD, Marian Mina,și conform căreia deputații Andrei Alexandru și Toma Petcu au fost confirmați ca fiind infectați cu coronavirus a determinat filiala județeană a PNL să iasă cu un comunicat în care să recunoască acest lucru și dea detalii cu privire la măsurile sanitare luate.

”Marți, conducerea partidului a participat la o ședință, la care au fost prezente 15 persoane, care au purtat maști de protecție și au respectat distanțarea fizică. La ședința respectivă nu a fost prezent deputatul Alexandru Andrei
– Cu toate cu au fost respectate toate normele sanitare și noile definiții ale contactului direct, care precizează clar că ”orice persoană care a purat mască/echipament de protecția și a respectat distanța de 2 metri NU ESTE CONSIDERATĂ CONTACT DIRECT”, imediat după confirmarea celor două cazuri, persoanele care s-au aflat în apropierea deputatului Toma Petcu s-au izolat, în așteptarea testului COVID și a rezultatelor acestuia,
Printre aceștia se numără și președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, pentru care rezultatul testului a sosit deja, fiind negativ.

PNL Giurgiu a respectat – și continuă să respecte – toate regulile impuse de autoritățile sanitare în contextul epidemiei de coronavirus, fără a contesta în vreun fel deciziile autorităților competente!”

OK! Trecând peste gargara cu ”respectarea” regulilor sanitare de către PNL, fiindcă toți am văzut în ce bătaie de joc le ”respectă” Orban și toată clica penelistă prezentă la sindrofii de partid, rămâne problema testului negativ obținut de Dan Motreanu, și care îl iartă de cele două săptămâni de carantinare, test care în cazul fostului președinte al CJ, Marian Mina, n-a fost valabil!

Ba, mai mult, el a prezentat două teste negative consecutive, dar nimic n-a înduplecat deontoloaga de la DSP să-l elibereze din ”captivitate”…A apelat omul la instanța de judecată care i-a dat dreptate și ridicat restricțiile.

Și, dacă la Motreanu și ceilalți peneliști să stai 15 persoane (sanchi, că ați fost mult mai mulți) într-un spațiu închis de până în 50 de metri pătrați este mai puțin riscant să contactezi virusul decât atunci când două persoane stau la discuție în aer liber, atunci înseamnă că peneliștii au descoperit ceea ce nici OMS nu știe.

În fapt, este vorba de aceeași dublă măsură afișată cu ostentație și nesimțire de la vlădica până la opinca penelistă, și care ne aruncă în față că nouă, ”boilor” nu ne este permis ceea ce-i este permis lui ”Zeus”.

În rest, sincer, le doresc celor doi deputați și familiilor lor să treacă cu bine peste această încercare, și să se însănătoșească cât mai repede.

P.S Așteptăm din partea DSP un comunicat privind detalii ale anchetei epidemiologice efectuate în această situație, mai ales că se pare că cei doi ar fi participat și la unele evenimente privare iar la ședința de la partid au participat mai mulți primari.

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica