Politica

Ghici cine s-a ofticat, că ”bomba” cu Beianu n-a… explodat?😁

Vineri seara, când tot omul se gândește la week-end, dând dracului și politicieni și facturi și tot, buuuuum!!!, apare, pe o pagină de facebook, știrea care, dacă ar fi adevărată, ar fi cea mai tare care a apărut vreodată pe plan local: un ziar național îl prezintă pe președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, ca având relații…neprincipiale 😜cu o minoră instituționalizată la DGASPC Giurgiu și ”pamfletat” ca homosexual!😮

Bă, ești nebun? Cum să faci așa ceva? Acuzația de pedofilie este una extrem de gravă și care se lasă cu ani grei de pușcărie atunci când e adevărată!

Surprinzător (pentru unii), subiectul nu s-a răspândit așa cum era de așteptat adică, mai plastic spus, ”„bomba” s-a fâsâit înainte de a face ”bum”!

Niciuna dintre publicații n-a preluat informația și nici n-a prea distribuit-o.

Când se întâmplă știri de genul ăsta, te așezi strâmb, ca să judeci drept: cine a scris aricolul, ce credibilitate are și cine are interes să facă astfel de dezvăluiri.

În privința autorului, lucrurile sunt clare: Sorin Ovidiu Bălan este un ”vulpoi„ bătrân, hârșiit în presă și unul dintre profesorii Școlii Superioare de Jurnalistică pe vremuri, instituție absolvită de multe nume sonore ale presei românești.

Asta înseamnă că știe bine ce înseamnă astfel de dezvăluiri și ce te așteaptă când ele nu sunt adevărate.

Pe de altă parte, se pune întrebarea, cine are interesul ca astfel de dezvăluiri să ajungă la public, pe cine ajută ele? A fost articol comandat? De cine?

Păi, să vedem ce s-a întâmplat: din toată scena politică, singurul care a cerut ca Dumitru Beianu să dea explicații în legătură cu acuzațiile făcute, suflând astfel într-un jăratic aproape stins, este președintele…numit al PSD Giurgiu, Marian Mina, deși, chiar în seara apariției respectivei dezvăluiri, Beianu a postat pe pagina lui de facebook un răspuns în care neagă acuzațile și spune că-l va chema în instanță pe autor.

Acum, chiar nu știu dacă ce are vreo importanță ce spune Beianu, fiindcă el va nega oricum, cât important ar fi să ne spună jurnalistul ce a…vrut să zică în propoziție, adică ce dovezi are în sensul acesta.

În privința celor care ar avea de câștigat de pe urma scandalului, evident că primii bănuiți sunt adversarii politici, dar nu vă grăbiți să dați vina pe ei fiindcă practica ne-a dovedit că, de multe ori, cei mai înverșunați dușmani ne sunt…prietenii!

Sau, așa cum a spus un înțelept: „Doar prietenii adevărați știu unde să te lovească, astfel încât să te doară.”

Iar exemple pot fi date…multe…Ce, aveți impresia că la petrecerea unde i s-a „ur(in)at” de bine diasporei, Bădălău invitase dușmani? Nuuuu! Era înconjurat de…prieteni care au avut grijă să distribuie public tocmai acest moment al petrecerii.

Deci, cin’ să fie, cin’ să fie? Sau, așa cum spunea Topârceanu ”misteru-nvăluie pricina”.

În concluzie, stirea care s-a vrut ”bomba de presă” s-a fâsâit dar, cum- necum, acest subiect trebuie lămurit pentru că, una e să fii acuzat că ai ”furat” un centimetru de asfalt de pe un DJ-eu, și alta că ești pedofil!

M.B

 

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica