Politica

LERU-I LER! Praznic Luminos și pentru pacienții Spitalului Județean de Urgentă Giurgiu!

În misiunea sa preoţească, asistenţa spirituală pe care părinte Liviu Mihail Neacșu o acordă bolnavilor din spital, vine ca o slujire trăită în „logica iubirii” faţă de cei aflaţi în suferinţă, o participare la însăşi misiunea lui Cristos, medicul divin.

Și în acest an, părintele micuței biserici din curtea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu a avut o inițiativă menită a aduce o undă de bucurie și liniște în sufletul bolnavilor din spital:
”Cu înalta binecuvântare a Păstorului nostru bun și generos, Episcop Ambrozie, în „Anul omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor” in „Anul comemorativ al tuturor Sfinţilor tămăduitori fără de arginți”, Corala Seminarului Teologic „Teoctist Patriarhul”, însoțită de Părintele Prof.Dr.Edmond Nicolae Directorul Seminarului și de Pr.Prof.Liviu-Mihail Neacșu- Preotul Spitalului, a adus vestea cea bună, prin colindul sfânt și străbun, al Marelui Praznic al Nașterii Pruncului Iisus Hristos-Dumnezeu și Om, pacienților, cadrelor medicale și personalului auxiliar din Spitalul giurgiuvean.
Aceștia au fost primiți cu mare bucurie, iar Corala Seminarului, prin vocile lor calde și pline de dragoste creștină, a mângâiat inimile tuturor”, a scris pe pagina sa de facebook părintele Liviu Mihail Neacșu, preotul paroh al Bisericii Maramureșene Sf. M.M. Pantelimon din curtea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica