Politica

Lovitură pentru ALDE și în județ: Primarul din Vânătorii Mici, Aurelian Simion, susține candidatul PSD la alegerile prezidențiale!

 

Deși este membru ALDE, primarul comunei Vânătorii Mici, Aurelian Simion a hotărât că în condițiile în care domnul Tăriceanu a renunțat la candidatură și ALDE nu mai are un candidat propriu, singurul candidat care poate fi susținut pentru președinție este Viorica Dăncilă:

”Ca membru ALDE  am avut o mare dezamăgire când domnul Tăriceanu s-a retras din cursa pentru alegerile prezidențiale.  A fost o decizie luată acolo sus, ca și ieșirea de la guvernare, lucru care nu mi s-a părut corect față de noi, cei care alcătuim, în teritoriu partidul.

În condițiile astea, cred că doamna Dăncilă este candidatul care merită susținut pentru a ajunge președinte, lucru pe care l-am și afirmat. Hotărârea am luat-o după ce m-am consultat și cu echipa mea, iar ei m-au susținut.

Întrebat dacă a informat organizația ALDE despre hotărârea sa, Aurelian Simion a declarat:

”O să am o întâlnire chiar în cursul zilei de astăzi cu conducerea partidului unde le voi spune despre decizia mea și le voi explica motivele. Eu sunt membru ALDE iar susținerea doamnei Dăncilă este doar pentru alegerile prezidențiale”.

Referitor la riscul de a fi exclus din partid pentru optiunea sa care contravine liniei partidului, primarul comunei Vânătorii Mici a spus că își asumă acest risc și e pregătit să ramană independent, dacă așa se va hotărî de către conducerea partidului, situație în care va fi susținut și de echipa domniei sale.

M.B

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica