Administratie

Lucian Corozel, vicepreședinte CJ: ”Suntem interesați să accesăm fonduri europene pentru dezvoltarea județului”

La conferința de presă organizată de conducerea Consiliulul Județean Giurgiu la un an de mandat, vicepreședintele CJ, Lucian Corozel, a vorbit despre proiectele depuse sau aflate deja în derulare pe care le are Consiliul Județean:

” Avem un proiect în parteneriat cu bulgarii, cu o valoare de 6 milioane de euro prin care va fi amenajat un garaj în care vor putea intra 10 autospeciale ale ISU Giurgiu, dar vor fi şi standuri pentru activităţile de service şi revizii tehnice ale autovehiculelor din dotarea ISU.

În plus, tot pe Programul Interreg România-Bulgaria, au fost înaintate 10 cereri de interes pentru şase proiecte vizând infrastructura rutieră, două pe domeniul cultural şi alte două pe situaţii de urgenţă. S-au mai depus cereri şi pe Programul Operaţional Regional, pentru drumurile judeţene 503 şi 504.

Revenind la prietenii bulgari, ne bucură relaţia de cooperare şi prietenie cu aceştia. În acest context, amintesc inclusiv de Comisia Mixtă pe Agricultură, celebrul GLAC în cadrul căruia a fost semnat un nou acord de colaborare, pentru încă 3 ani.

Aşa cum ştiţi, la întâlnirile din cadrul GLAC sunt dezbătute idei, se vine cu propuneri de proiecte şi reuşim chiar parteneriate între fermierii români şi cei bulgari. Toate acestea, pentru o dezvoltare socio-economică durabilă a celor două regiuni: Giurgiu şi Ruse”, a mai declarat Lucian Corozel.

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.