AdministratiePolitica

Lucian Iliescu îl urechează pe Vasile Mustățea!

Fostul primar al municipiului și-a arătat clar nemulțumirea față de modul în care președintele CJ Giurgiu, Vasile Mustățea, înțelegevasile luci să își facă treaba și să sprijine interesele locuitorilor județului. Sau, mai corect, să nu îi sprijine.

Recent, Lucian Iliescu afirma că ”este inadmisibil ca nici la această dată să nu avem un buget pentru județ și pentru municipiu. Dacă cineva poate fi tras la răspundere, acela este Vasile Mustățea. A plecat urechea la ”dă-ne doar nouă, nu le da și ălora!”, așa că s-a ajuns în situația în care nicio localitate din județ nu are un buget alocat!”.

Faptul că nu au un buget alocat, pe care să se poată baza, îi face pe mulți dintre primari, în special pe cei ai PNL-ului , să își reconsidere atitudinea față de partid, dar și față de apropiatele alegeri europarlamentare. Dacă Vasile Mustățea persistă în încăpățânarea de a-i lăsa, chiar și pe propriii primari, fără bani, ar putea avea surpriza ca, în ziua scrutinului, numărul de voturi al partidului pe care îl reprezintă să fie drastic diminuat, în favoarea ”dușmanilor” săi. Astfel, încăpățânarea lui Mustățea l-ar putea costa mult mai scump decât niște ambiții personale și prostești

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.