Politica

Minciunile Guvernului ”Ludovic al II-lea”

De treizeci de ani, niciun partid politic n-a îndrăznit o mai mare bătaie de joc la adresa poporului român așa cum face acum Klaus Iohannis cu guvernele sale de paie conduse de mascăriciul Ludovic Orban.

Niciodată cuvântul ”fărădelege” n-a avut o corespondență mai clară în viața reală ca acum: legi încălcate, Constituție batjocorită, dispreț față de nevoile reale ale românilor.

Dorindu-și să nu fie votat de Parlament ca să pice, guvernul ”Ludovic al II-lea” vine cu un nou program de guvernare, pentru că  este obligatoriu, nu pentru că ar avea vreun program.

Pentru ei de bază sunt ordonanțele, fiindcă fac ce vor și în favoarea cui vor.

De exemplu, întrebat de ce nu scrie în programul de guvernare despre punerea în aplicare a legii privind dublarea alocațiilor sau creșterea punctului de pensie de la 1 septembrie, Marilen Pirtea spune că programul este făcut pentru trei luni doar, că după aia avem anticipate și nu poți să vii acum cu prognoze pe termen lung.

Să mori tu, ”pîrțeo”!

Atunci de ce dați ordonanțe ca să permiteți sistemului privat de sănătate să-și înfigă mâinile în banii statului, dați de mine ,pentru asigurarea de sănătate?

De ce faceți modificări la legea electorală asemănătoare acelor caiete de sarcini făcute special pentru licitații trucate?

De ce dați ordonanță pentru 200.000 de gospodării racordate la rețeaua de gaze? Faceți voi 200.ooo de racordări în trei luni care ziceți că au rămas până la alegeri?

Adică pentru copiii noștri termenul de trei luni este prea mic pentru a mări alocațiile dar puteți, în trei luni, să continuați procesul de înzestrare a Armatei, da?

Pentru trei luni continuați finalizarea proiectului de lege pentru desfiinţarea Secţiei speciale pentru investigarea infracţiunilor din justiţie și modificarea legilor justiţiei şi a Codurilor penale.

Așa cum spuneam la început este cea mai mare bătaie de joc la adresa românilor în ultimii treizeci de ani. Partea bună este că ei, românii încep să-și cam dea seama de asta, iar cea mai bună dovadă este disperarea cu care PNL încalcă legile și statul de drept pentru a forța alegeri anticipate! Cum le place lor să spună?…Tic-Tac…

M.B

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica