Politica

Mirela Delea, purtător de cuvânt PSD Giurgiu: ”Guvernul PNL și-a arătat adevărata față – nimic bun pentru cetățean!”

În cadrul conferinței de presă de joi, 23 ianuarie,  Mirela Delea, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, a lansat critici dure la adresa guvernului PNL care, prin măsurile pe care le-a luat în timpul scurt în care se află la guvernare se anunță deja un guvern împotriva românilor:

”Guvernul PNL și-a arătat adevărata față, aceea de a guverna împotriva românilor. Tot ce s-a făcut bun în țară trebuie blocat,trebuie oprit! Nimic bun pentru cetățean. Pensii mărite? Nu! Alocații mărite? Nu. Prima casă? Nu. Tăierea pensiilor speciale? Nu! Autostrăzi? Nu! Salariul minimum pe economie mărit? Nu. Asta este realitatea guvernării PNL, a puterii obținute prin ușa din dos a democrației.”

Mirela Delea a vorbit și despre programul destinat tinerilor, Prima casă, pe care guvernul Orban intenționează, conform declarațiilor ministrului de finanțe, să-l închidă.

”Unul dintre cele mai bune programe de sustinere a tinerilor care vor sa isi cumpere o locuinta noua e pe cale sa fie oprit de PNL. Tocmai asta a declarat Ministrul de Finante, Florin Cîtu, în urmă cu puțin timp:

Sigur, de ce să-și ajute un Guvern propriii cetăteni?

Pentru copii nu au bani să dubleze alocațiile, așa cum s-a votat în Parlament, creșterea pensiilor, așa cum prevede legea, nu vor mai crește de la 1 septembrie, pentru că nimeni nu spune clar acest lucru, acum lovesc și în tinerele familii care aveau, prin acest programm o șansă la o locuință.

Sunt sute de mii de tineri sau familii tinere la început de drum, al ăaror venit cumulat abia dacă depășeste 3500 – 4500 de lei, în cel mai fericit caz.

Iar pentru acest segement de public – “Prima Casa” este un ajutor vital.

Creditul făcut direct la dezvoltator sau creditul ipotecar nu sunt deloc în favoarea cumparatorului, deoarece creditul ipotecar obligă clientul să plătească până la de 3 ori valoarea creditului până la finalul perioadei de creditare.

Asta e tupeul Guvernului Penelist. Sa le dea bancilor putere sa faca ce vor cu oamenii”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Mirela Delea.

Se pare că, speriat de valul de critici pe care aceste aceste declatații l-au declanșat, guvernul începe să dea înapoi în ceea ce priveste acest program social.

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica