Politica

Echipamente medicale în valoare de 110.000 de euro pentru Spitalul Județean de Urgență Giurgiu

Mol România și Asociația Inima Copiilor dotează secțiile de pediatrie, neonatologie precum și secția de anestezie și terapie intensivă(ATI) cu echipamente în valoare de 110.000 de euro inițiativă prin care va fi asigurat un nivel crescut de îngrijire și o șansă în plus la viață pacienților aflați în stare gravă.

Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, desfășurate la sediul Spitalului Județean și la care au participat Camelia Ene, în calitate de reprezentant al Mol România, Alexandru Popa, președintele Asociației Inima Copiilor, Mihaela Rață, managerul SJU Giurgiu, Amalia Preda, directorul medical al Spitalului.

”Salutăm inițiativa Mol România și a Asociației Inima Copiilor de a sprijini efortul nostru de transformare A Spitalului Județean de Urgență Giurgiu într-o unitate medicală modernă, cu dervicii la cel mai înalt nivel.

Mulțumesc partenerilor noștri și îmi exprim speranța că acest efort comun este menit să îmbunătățească calitatea actului medical din cadrul spitalului nostru” a declarat Mihaela Rață, managerul SJU Giurgiu.

Camelia Ene, reprezentanta companiei MOL România a vorbit despre această acțiune și despre cum au ajuns să colaborezecu spitalul din Giurgiu:

”Suntem entuziasmați că putem susține încă un proiect din sfera sănătății care răspunde nevoilor reale ale comunității.

Dotarea Spitalului județean de Urgență Giurgiu cu aceste echipamente moderne va ajuta la creșterea nivelului de îngrijire medicală. Suntem bucuroși să fim din nou parteneri cu Asocial inimile Copiilor în acest proiect care contribuie în mod direct și eficient la un trai mai bun pentru comunitate. ”

82061097_521232065155406_4349109585013899264_n

La rândul său, Alexandru Popa, președintele Asociației inima Copiilor, a declarat că  această acțiune este cea de-a treia pe care o desfășoară împreună cu Mol România în domeniul sănătății:

”Ne bucurăm că putem contribui, din nou, alături de Mol România, de data aceasta prin dotarea cu o serie de echipamente medicale moderne, necesare Spitalului din Giurgiu. ”

În cadrul acestui proiect secțiile de pediatrie și neonatologie, precum și secția de anestezie și terapie intensivă vor fi dotate cu următoarele echipamente: un ventilator transport, 4 monitoare funcții vitale, un defibrilator, un aparat determinare proteină C reactivă, 2 monitoare fubcții vitale pentru nou născuți, 2 mese de resuscitare neonatală și 2 incubatoare deschise.

M.B

 

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica