Politica

Motreanu, Beianu, Petcu & Comp., pe post de  cartofori politici. Peneliștii joacă la cacealma în racolarea primarilor de la PSD 

Disperare mare în tabăra peneliștilor de la Giurgiu în încercarea de a salva organizația de la pieire. Pentru ei, dacă nu reușesc să fure primari de la PSD e dezastru fiindcă n-au fost în stare să găsească oameni în firea lor care să vină la PNL, să creadă în ei și pe care, ulterior, să-i propună electoratului. Pentru asta îți trebuie minte, ori asta nu se găsește pe toate drumurile.

Și când n-ai minte, ce faci? Dai cu pumnul! Adică cu deconcentratele care sunt în mâna ta, că ești la putere și-ți permiți să comanzi controale și si propagi teroarea amenzilor.

O altă găselniță de mințit electoratul este cea cu pozele! Adică se duce comandoul de la PNL în județ, cheamă mai mulți primari la discuții, oamenii se duc fiindcă vorba aia, sunt prieteni, se cunosc de ani, se pozează, după care presa lor urlă: ”nșpre primari de la PSD au trecut la PNL! Jale mare la PSD!”etc, etc!

Dar atât! Nu declarații, nu confirmări, nimic! Păi, bă, băieți, e ca și cum m-aș duce eu la un concert cu Julio Iglesias (sic!), îl prind în culise și fac poză cu el, după care postez și scriu:”iubitul meu!”

Aratați, măi, dosarele depuse la PNL, veniți cu ei în conferințe de presă, puneți-i să dea declarații de dragoste față de PNL și atunci vă credem.

Dacă nu, tot ce prezentați voi ca fiind realitate, rămâne doar o cacealma jenantă pentru niște jucători care se cred profesioniști.

Este limpede că aceste manevre sunt menite a intimida primarii care rezistă controalelor sălbatice dezlănțuite de Prefectură prin instituțiile deconcentrate  și a-i determina să treacă la PNL.

Asta arată domnilor Baianu, Motreanu, Toma Petcu et.&,, că nu sunteți decât niște cartofori care ați nimerit din greșeală într-un turneu al profesioniștilor și unde vreți să fentați regulile.

M.B

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
1
Silly
1

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica