Politica

Multe sute de miliarde de lei – proiecte și lucrări în toate localitățile județului

Într-un singur an, pe OG 28, în județul Giurgiu au fost aduse peste opt sute de miliarde de lei vechi, în baza proiectelor scrise și depuse de primari.

„Am reușit, în aceste condiții, să avem șantiere deschise în fiecare localitate, fiecare primar având depuse două, trei sau chiar patru proiecte pentru rețeaua de apă și canal sau pentru modernizarea drumurilor. Pe lângă acestea, mai vorbim de alte 75 de miliarde de lei care deja au fost accesate pentru drumuri județene și comunale, cărora li se adaugă o ultimă tranșă de 119 miliarde care au venit acum în județ, pentru aceleași obiective: drumuri județene și comunale”, a precizat, în conferință de presă, liderul organizației județene a PSD, senatorul Niculae Bădălău.

Un alt obiectiv important al PSD, pe lângă creșterea confortului cetățenilor din localitățile – în special din mediul rural – județului, este legat de educație. În acest sens, conform celor declarate de senatorul social-democrat, 36 de școli din județul nostru vor fi reabilitate și modernizate în totalitate.

„Pentru acestea, pe Programul Operațional Regional, sunt alocate o sută de milioane de euro, sumă ce ar trebui atrasă pentru modernizarea a cât mai multor instituții de învățământ din județ. Este păcat să nu profităm de acești bani, mai cu seamă că partea de cofinanțare a administrației locale este de doar 2%. Aștept cât mai mulți primari să depună – sau să ne solicite sprijinul în a-i asista în scrierea proiectelor – cereri de finanțare, pentru ca toți copiii din județ să beneficieze de condiții moderne de învățământ”, a mai precizat senatorul Niculae Bădălău.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica