Politica

Nea Marine, ce-ai făcut? Ai pierdut tot ce-ai avut! (politic vorbind, că alfel ai…”strat” gros!

Motto: Dacă vrei să rămâi în PNL trebuie să minți fiindcă, dacă spui adevărul, ești mâncat!

Marin Anton a fost gonit de la conducerea filialei Giurgiu a PNL din cauza unor declarației cum că familia sa ar vota cu PSD dacă se va da ordonanța pentru amnistie.  Anton este al șaselea președinte în ultimii 5 ani după ce Iliescu a fost gonit, în 2013, tot așa cu huiduieli.

”Biroul Politic Naţional al PNL a decis luni, 28 ianuarie, demiterea lui Marin Anton din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Giurgiu. Decizia a fost luată cu 59 de voturi „pentru”, 11 „împotrivă” şi o abţinere, validându-se astfel decizia Biroului Executiv de săptămâna trecută, luată la propunerea preşedintelui Ludovic Orban.

Marin Anton le-a cerut colegilor din BPN să nu voteze demiterea sa, afirmând că doreşte să muncească pentru partid. Intervenţia acestuia nu a avut însă efect. Decizia conducerii liberale a fost luată după ce liberalul a afirmat că familia lui va vota cu PSD dacă va da ordonanța de urgență pe amnistie și grațiere”, scrie stiripesurse.ro.

ssc - Copy

Acum, fără să-i plâng de milă lui Anton, trebuie să remarcăm un lucru și anume că omul n-a zis că va vota el cu PSD ci doar familia lui dacă scapă de condamnare. Unde e crima? Că poate oamenii ăia nici nu sunt membri PNL sau, poate are Statutul PNL vreo prevedere unde spune că, dacă te înscrii în partid, neam de neamul tău, până la al enșpelea grad, e obligat să voteze PNL. În cazul ăsta, da!

 

P.S Ce însemnă plecarea lui Anton, și ce moștenire lasă viitorului președinte…în curând!😉

M.B

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica