Politica

Niculae BĂDĂLĂU: „PNL-iștii dau dovadă de comportament neserios în fața electoratului!”

Comportamentul celor din PNL lasă de dorit, de la o zi la alta. Mai nou, neseriozitatea lor s-a manifestat vis-a-vis de legea electorală. Ce vor, de fapt, liberalii? Să se revină la varianta alegerii primarului în două tururi de scrutin, motivând că așa ar exista mai multă legitimitate pentru primarul ales.

Prezent în conferința de presă săptămânală a social-democraților giurgiuveni, liderul acestora, senatorul Niculae Bădălău, preciza:

„Colegii liberali nu țin cont de hotărârea Curții Constituționale, care a spus clar că, un an înainte de alegeri, nu se mai modifică în niciun fel legea electorală. Pe de altă parte, aceiași colegi liberali care acum susțin sus și tare că primarii ar trebui aleși din două tururi de scrutin, uită că, acum două-trei luni, când s-a votat în parlament modificarea cu alegerea din primul tur, au votat în unanimitate. Peste noapte, și-au dat dumnealor seama că nu există legitimitate în cazul în care nu se mai organizează și al doilea tur de scrutin. Dar, acolo unde au câștigat primarii lor din primul tur, nu mai vorbim de lipsa legitimității?”, declara Niculae Bădălău.

În opinia senatorului social-democrat, atitudinea liberalilor este una lipsită de coerență, de respect față de alegători, dar și de pragmatism în viața politică.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica