Politica

Niculae Bădălău spune că situația României  este mai dificilă deoarece avem un guvern incapabil să ia măsuri ca-n alte state

 

Președintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, prezent astăzi în conferința de presă de la sediul partidului, a făcut acuzații grele la adresa conducerii de la nivel guvernamental dar și de la nivelul județului în ceea vizează situația actuală:

”  Am învestit acest Guvern pentru că era o situație specială, dar nu acceptăm compromisuri! Ei au obligația să scoată țara din acestă situație de criză.  Am hotărât să nu facem politică findcă într-adevăr ne intereează soarta oamenilor, sănătatea lor. Deși lumea întreagă era în alertă încă din luna decembrie, și începuseră achizițiile de materiale sanitare și faceau pregătiri, guvernanții noștri au fost luați prin surprindere.  Nici măcar când din Italia veneau vești cumplite, incompetenții ăștia nu dădeau semne că-i  interesează, ei vorbind de alegeri anticipate.

În prezent, vedem un guvern debusolat care ia măsuri haotice, multe dinttre ele ne putând fi implementate.

Singurii responabili la acest moment sunt Raed Arafat și Străinu Cercel care au spus ce este de făcut, dar situația este complicată.

Avem nevoie imediată de măsuri economice clare, ferme pentru ajutorarea sectorului economic.  Se spune să stăm 30 de zile în izolare dar nu știu cât este de posibil lucrul acesta. Sunt mii de companii care se vor închide, oamenii vor intra în șomaj sau șomaj tehnic, iar asta va pune o presiune uriașă pe buget. De asta trebuie să încercăm ca, acolo unde se poate, să lăsăm oamenii să lucreze, fiindcă altfel ne trezim că, după un an, nu mai avem nimic. Partea economică este la fel de importantă ca și sănătatea, fiindcă statul are nevoie de bani.

Situația este complicată și pentru cei care au rate la bănci, și pentru cei care trăiasc de la salariu la salariu sau de la pensie la pensie.

Din păcate, guvernul demonstrează în fiecare zi că este incapabil de o asemenea viziune, ceea ce face ca țara noastră să sufere o criză mai puternică”, a spus Niculae Bădălău.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica