Sport

Un nou succes pentru micii dansatori de la Floria Art!

Sâmbătă, 20 iunie, sala TOMIS din Constanța a găzduit cea de-a treia ediție a Concursului Național de Dans „Black Sea Dance Star”, organizat de Federația Română de Dans Sportiv, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Clubul de Dans Sportiv „Black Sea”.

Numărul mare de participanți, de la cluburi de dans din toată țara, a făcut ca întrecerea să fie una încinsă, cu o concurență acerbă pentru locurile de pe podium. Giurgiu, reprezentat de copiii Asociației Culturale „Floria Art”, a venit de la Constanța cu medalii la aproape toate stilurile.

Cei peste șase sute de participanți, care s-au întrecut, timp de 14 ore, și-au etalat talentul și costumele în fața unui juriu extrem de exigent. Stilurile la care s-a concurat au fost balet, dans modern, dans tematic, fantezie coregrafică, latino, majorete, folclor internațional, dans de caracter, street dance sau show.

„Dificultatea concursului a constat în numărul mare de echipe, căldura îndurată, timpul de așteptare sub presiunea emoțiilor, dar și efortul de a veni de la 300 de kilometri distanță numai pentru concurs. Chiar dacă cei mai mici dintre membrii Asociației noastre abia au cinci sau șase ani împliniți, s-au trezit totuși de la ora cinci dimineața și au intrat pe ringul de dans unii chiar la ore foarte târzii, ne-am întors acasă cu șase locuri I, trei locuri II și un singur loc III!”, au declarat, pentru giurgiu-acum.ro, Florin și Florentina Ștefan, antrenorii micilor dansatori.

Premiile obținute de copii sunt, după cum urmează: Ștrumfi – locurile I și II (3-6 ani), Allegria – două locuri I și un loc II (7 – 9 ani), Onix – două locuri I și un loc III (10 – 12 ani), Evolution, un loc I și un loc II (peste 15 ani).

După acest concurs, pentru micuții de la Asociația Culturală Floria Art urmează o binemeritată vacanță, iar din luna septembrie vor începe, în forță, pregătirile pentru Campionatul de Dans din 2016.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Sport