AdministratieSocial

Nunta de aur pentru 18 cupluri giurgiuvene

Ca în fiecare an, în această perioadă sunt premiate cuplurile care au ajuns la 50 de ani de conviețuire. Ateneul „Nicolae Bălănescu” s-a dovedit gazdă primitoare pentru cele 18 cupluri care, de cinci decenii, își împart bunele și relele împreună.

Diplome, flori, și câte un premiu în bani (câte 500 de lei) au primit, pe scena Ateneului, premianții.

Primarul Nicolae Barbu a fost cel care i-a premiat pe longevivii soți:

„Vreau să vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut pentru comunitate. Vreau să felicit doamnele pentru că au avut înțelepciunea de a ne accepta toate greșelile pe care le-am făcut cu voie sau fără voie, cu elanul tinereții sau poate din necunoștință, că au trecut peste toate momentele grele din viața fiecărei familii. Vreau să felicit și domnii, pentru că nu este ușor să păstrezi relația de familie cu atâtea ispite în jur”, a precizat, în debutul ceremoniei, primarul Barbu.

Iată numele celor care au sărbătorit, într-un mod inedit, nunta de aur: Dragomir și Lina Cristea, Constantin și Petra Micu, Dan și Maria Pădure, Constantin și Ioana Chirpizisu, Stan și Ana Oprea, Marin și Maria Chiripuci, Marin și Elena Tudor, Mihai și Maria Olteanu, Traian și Paulina Ciobanu, Florea și Petra Cornea, Petre și Elena Crăiță, Marin și Elena Boțoroagă, Stelian și Maria Buzea, Anghel și Niculina Ancu, Simion și Vasilica Botezatu, Dumitru și Mariana Vîslan Bietu, Tudor și Milana Garoafă, Florea și Nina Grigore.

Odată cu cei premiați ieri, 14 decembrie, numărul cuplurilor care au primit aprecierea municipalității se ridică la 83.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.