Politica

Oamenii încep să părăsească Organizația Municipală PSD, condusă de Nicolae Barbu

De abia revenit în PSD, partidulpe care îl trădase cu patru ani în urmă pe ultima sută de metri a depunerii candidaturilor pentru a candida din partea altui partid, și pus acum președinte al Org. Municipale, Nicolae Barbu, a început deja să creeze nemulțumiri în rândul membrilor de partid și chiar plecări.

Unul din cei care și-au anunțat plecarea este Codruț Câinaru, care a demisionat din partid și din funcția de consilier local.

Acesta a făcut anunțul pe pagina sa de facebook:

”Astăzi, am demisionat din PSD și implicit, din funcția de consiler local!

A fost o decizie luată după ce am chibzuit mult, am cântărit bine lucrurile și am încercat să înțeleg stategia noii echipe de conducere de la nivelul municipiului.

Am intrat în politică pentru că vreau să fac ceva pentru orașul meu pe care nu l-am părăsit cu adevărat niciodată.

Cand am intrat în PSD pentru că, deși sunt întreprinzător privat, eram apropiat valorilor de stânga, valori ce mi-au fost insuflate de tatăl meu și pentru care am crezut că aveam maturitatea necesara de a le duce mai departe.

Totuși, la fel ca-n fotbal, nu poţi da goluri de pe margine.

De aceea, cred că e mai bine să mă retrag, să-mi acord un timp de reflecție și să hotărăsc ce voi face pe mai departe pentru că politica de unul singur nu se poate face!

Mulțumesc colegilor din ”vechiul” PSD care au avut încredere în mine dar și cetățenilor care m-au votat. Pentru ei rămân același om pe care l-au cunoscut, indiferent ce decizie voi lua pentru viitor!”

Se pare că numărul nemulțumiților este mai mare și asta din cauza faptului că Barbu și-a creat o adevărată ”gardă pretoriană” alcătuită din oamenii săi de încredere, reactivați acum după ce părăsiseră partidul împreună cu el, îndepărtând oamenii care au rămas fideli partidului din în vremea când Nicolae Barbu făcea campanie împotriva lui.

Așteptăm!

M.B

 

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica