Politica

Operațiunea ”Incineratorul”: primarul Minciună, mai… adevărat decât toți politicienii din Giurgiu

 

Sâmbătă, la Giurgiu s-a organizat un marș de protest împotriva construirii unui incinerator de deșeuri periculoase, un protest inutil, spun eu.

Lume puțină, politicieni mulți: președintele PSD, Marian Mina însoțit de staff și lipitori de afișe, președintele CJ, Dumitru Beianu, primarul Anghelescu, una bucată viceprimar (renegat de cel care l-a făcut ”om”„- respectiv Nicolae Barbu,), a mai băgat capul în poză și niște unii cică de la PMP, și bineînțeles, miezul din dodoașcă, organizatorul Ciprian Alexandru, lider USR!

De ce n-au venit giurgiuvenii? Păi, simplu: n-au vrut să fie parte la o campanie electorală începută mai devreme și care, ca orice campanie, e mincinoasă și că nu se mai lasă prostiți (cel puțin nu așa de ușor).

Așa cum am mai spus, în afară de liderul USR care este în opoziție, ceilalți nu aveau ce să caute acolo fiindcă ei sunt la PUTERE!!!!

Da, domnilor, de la PSD și PNL, aveți pârghiile puterii ca să opriți această construcție, nu doar să mimați grija față de noi!

Dacă nu știți cum să o faceți, mergeți și întrebați-l pe Minciună, primarul comunei Mitreni din județul Călărași, prima locație aleasă de firma Friendly Waste Romania Srl pentru construirea incineratorului.

El, un umil primar de comună, i-a pleznit pe ăștia de la Friendly Waste de au auzit câinii în Giurgiu oraș spre care au fugit mâncând pământul și unde au găsit loc pentru a obține toate avizele, sub ochii adormiți ai administrației locale și indiferența politicienilor.

Deci, ca să nu vă povestes eu citiți, mai jos, articolul din Arena Media legat de modul în care primarul Minciună a rezolvat ceea ce toată clasa politică a județului Giurgiu nu e în stare:

https://arenamedia.ro/index.php/arena-news/administratie-mp/primarii-mp/primarul-si-consiliul-local-sunt-impotriva-construirii-incineratorului-de-deseuri-medicale-in-comuna-mitreni

Ați înțeles, da, de ce gargara politică i-a scârbit pe giurgiuveni încât nu vor să se mai asocieze cu ”aleșii” nici măcar pentru o astfel de cauză!

Ați înțeles, domnilor? Luați lecții de la Minciună, cel mai adevărat primar!

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica