Administratie

Peste 30 de posturi vacante în Primăria Giurgiu

La acest moment, în Primăria Giurgiu sunt vacante un număr de 36 de posturi (24 de funcționari publici, 12 de funcționari contractuali), din cele 241 care sunt în organigrama instituției.

„Este o situație gravă, pentru că, din păcate, ne părăsesc oameni cu experiență, cu vechime, rămânând în loc tineri care mai au încă de învățat. Situația dramatică este la Oficiul juridic, unde avem doar trei persoane, în condițiile în care necesarul este dublu! La Direcția de Servicii publice, de cinci luni postul de director este vacant; la Direcția Poliției Locale, aceeași situație, ne-au plecat oameni la alte instituții unde au salarii chiar și de trei ori mai mari, și vă imaginați că nu au plecat cei care stau și toacă frunze la câini, ci tot cei mai buni angajați!”, a declarat, în conferința de presă de miercuri, 23 noiembrie, primarul Nicolae Barbu.

O altă situație critică este și la Direcția de Taxe și Impozite Locale, unde posturile de director adjunct și executiv sunt vacante, un șef de serviciu fiind cel care are delegate atribuții. Nici jurist nu există la această direcție, și asta în condițiile în care volumul de muncă este unul destul de ridicat, a mai precizat primarul Barbu.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.