Administratie

Peste o sută de miliarde de lei pentru reabilitarea de drumuri în județ

Reuniți în ședință extraordinară vineri, 27 noiembrie, consilierii județeni au avut de discutat un punct ce se credea a fi unul fierbinte: cel legat de repartizarea pentru reabilitarea drumurilor județene și comunale a sumei de 119 miliarde de lei.

Suma aceasta vine în completarea celor 75 de miliarde care au ajuns în județul nostru la mijlocul lunii noiembrie.

În cadrul ședinței, vicepreședintele CJ, Cristian Marciu, totodată lider al grupului social-democraților din consiliul județean, a venit cu o serie de amendamente:

„Este vorba despre suplimentări pentru Buturugeni, pentru lucrări pe Drumul Comunal 134, 100.000 de lei, pentru Drumul Comunal 107, la Călugăreni, tot 100.000 de lei. La Mihăileşti, este nevoie de 500.000 de lei în plus pentru reparaţii pe Drumul Judeţean 412 A. Suplimentare a cerut şi Clejani, de 500 de milioane de lei vechi, pentru Drumul Comunal 140. Pentru acestea avem solicitări urgente din partea primarilor acestor localități”, a spus vicepreședintele CJ.

„Suplimentările respective de sume vor fi luate de la Direcția Județeană de Transport, iar lucrările vor fi realizate prin intermediul  Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean, direcție ce va avea în atenție organizarea licitației”, a răspuns președintele CJ, Vasile Mustățea,  întrebării puse de consilierul liberal Mihnea Boierescu, privind fondurile pentru aceste suplimentări.

Cu două abțineri, proiectul a fost aprobat de către aleșii județeni.

O.C.

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.