Politica

Prefecta Aneta Matei, agent electoral pentru candidatul PNL la Primăria Florești Stoenești?

Multe sunt atribuțiile unui prefect, dar sigur printre ele nu se numără și efectuarea de sondaje electorale. De ce? Simplu, pentru că, oficial, prefectul este apolitic, așa ne împuiaseră capul peneliștii pe vremea când la guvernare era PSD.

Acum când ei au pâinea și cuțitul, se merge pe principiul ”Ciocu mic, acum noi suntem la putere!” și se face politică pe față.

Așa se face că la Giurgiu, doamna prefect Aneta, știți, doamna cu controalele la chiuvetele din centrele DGASPC, s-a făcut ”sondor”!

Cetățeni din Florești Stoenești ne-au furnizat informația că doamna prefect – apolitic, carevasăzică – ieri după -amiază (N.R duminică 19 iulie a.c) coordona echipa care făcea sondaje în comună în legătură cu opțiunile de vot ale cetățenilor. Indignați au făcu și fotografii pe care ni le-au trimis la redacție.

Sursele noastre ne-au informat că doamna, de loc din Palanca, și-a cooptat și soțul în această acțiune pe care doar ploaia dinspre seară a oprit-o.

Păi, doamna prefect, de când s-a introdus în fișa postului campania pentru un anumit candidat? S-a schimbat legea si noi nu știm sau este un abuz pe care oamenii corecți din comuna dumneavoastră ni l-au semnalat?

Trebuie spus că în comuna Florești Stoienești, candidatul PNL la primărie este Costel Dumitru, un personaj condamnat la închisoare cu suspendare pentru faptul că a dat un contract al Primăriei propriului frate, iar acum probabil că mai vrea!

Doamna prefect, lăsați politica, chiar dacă, în ciuda statutului dumneavoastră apolitic, ați fost adusă în Prefectură de Toma Petcu. Aveți o datorie față de cetățenii județului acesta fiindcă ați jurat pe Biblie!

M.B

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
1
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica