AdministratiePolitica

Preocupările lui Vasile Mustățea

Vasile Mustățea este președintele Consiliului Județean. Asta o știe orice giurgiuvean. Și, în calitatea sa de președinte al Consiliului Județean, ar trebui să se ocupe de rezolvarea problemelor județului, de asigurarea unui trai mai bun pentru fiecare cetățean al Giurgiului, chiar și cel din cel mai mic și îndepărtat cătun.

Am spus „ar trebui”, pentru că, de mai multe luni, preocupările președintelui de Consiliu Județean sunt cu totul altele. Și-a descoperit pasiunea pentru scris. Nu, nu scrie romane, ci…memorii!

Conform celor afirmate chiar de el, are memorii trimise la Comisia de Disciplină, la Ministerul Dezvoltării, toate având un singur subiect: prefectul județului, Nina Crișu, care, în opinia lui, execută ordine politice primite de la liderul social-democraților giurgiuveni, senatorul Niculae Bădălău.

„Am trimis memorii la comisia de disciplină, am trimis și la ministerul dezvoltării, la domnul Dragnea. Și știți ce răspuns mi-a dat domnul Dragnea chiar azi? (n.r. – vineri, 28 noiembrie) Că a trimis memoriul meu spre analiză la Ministerul Afacerilor Interne. Dar nu, eu nu las lucrurile așa! Am să mă apuc să refac toată documentația, să  scriu din nou memoriul, și să îl retrimit. Eu am informații că sunt propuse de fapt sancțiuni de către comisia de disciplină, dar nu se ia nimic în seamă!”, afirma președintele CJ, Vasile Mustățea.

Și să ne mai mirăm că lucrurile merg așa cum merg în județ?

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.