Politica

RĂMÂNE PNL FĂRĂ PRIMARI?

Destrămarea USL începe să de dovedească dezastruoasă pentru PNL Giurgiu. Doi dintre cei mai importanţi primari ai judeţului au făcut pasul spre PSD. Este vorba de Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu şi Aurel Enache, primarul de la Comana. Aceştia au fost prezenţi astăzi alături de preşedintele PDS Giurgiu, Niculae Bădălău la o  conferinţa de presă unde au prezentat şi motivele pentru care au ales să meargă alături de USD în viitoarele alegeri.

„Decizia ţine de prietenie, seriozitate şi echipă, şi a fost luată cu mai mult timp înainte, numai că protocolul USL nu permitea acest lucru” – a precizat Cătălin Corbea. Acesta a mai adăugat că cea mai mare nemulţumire se leagă de faptul că, după ce la alegerile locale Vasile Mustăţea şi PNL-ul au luat 90% voturi la Prundu,  drept mulţumire acesta a încercat să blocheze conturile Primăriei şi a refuzat cofinanţarea proiectelor europene.

Cei doi primari consideră că acum, în noua echipă ,vor avea ocazia să finalizeze proiectele începute şi atât de necesare pentru comunităţile lor, având un real sprijin în senatorul Bădălău.

Lovitura primită de PNL prin plecarea celor doi primari se pare că va fi urmată şi de alte  „şocuri” dacă ţinem cont că deja şi alţi primari se pregătesc să facă acelaşi pas, discuţiile cu PSD fiind destul de avansate.

Urmează să vedem de ce surprize vom avea parte în săptămânile următoare.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica