Politica

Replica lui Niculae Bădălău pentru Dan Motreanu, acest Agamiță Dandanache veșnic în căutare de coledzi!

Dacă la Giurgiu puțini au auzit de Dan Motreanu, și mai puțini sunt cei care l-au văzut fiindcă a păstrat o discreție demnă de o cauză mai bună. Dacă omul a mers pe ideea că…mai răruț e mai drăguț, săptămâna aceasta a dat-o în bară cu declarații pe care nici domnia sa nu le crede, referitoare la plecarea lui Măroiu de la PNL.

Dar, ceea ce mi-a atras atenția însă este declararea scopului pe care îl are ca președinte al PNL. Scopul  care, în opinia lui, scuză mijloacele, este acela că ar face o înțelegere cu Barbu doar ca să-i facă să plece pe Mina și Bădălău: ”Spuneam că nu este exclusă o conlucrare, și ma refer aici la o asociere cu domnul Barbu într-un proiect de dăramare a echipei, a tandemului Bădălău – Mina” a declarat Dan Motreanu.

Sincer m-aș fi așteptat să spună că s-ar asocia cu oricine, eventual, doar ca orașul acesta să prospere, să iasă din umbra și din praful care îl acoperă, să cunoască dezvoltarea pe care ar merita-o, dar nu, omul vrea să nu mai existe Bădălău și Mina! Ăsta e scopul lui politic pentru care venit la Giurgiu?

Să nu uităm că acest domn Motreanu este un veritabil mercenar politic, un Agamiță Dandanache veșnic în căutare de coledzi unde, după ce e ales și nu face nimic, își ia bocceluța și pleacă să candideze în altă parte.

Traseul politic al domnului Motreanu ar putea fi traseul unei autostrăzi care străbate țara de la nord la sud, de exemplu: născut la Orăștie, consilier județen la Alba, deputat de București, deputat de Călărași, europarlamentar de la Giurgiu…și nu se știe pe unde-l va mai duce interesul că e încă tânăr și țara e mare.

Probabil ăsta este și motivul pentru care ar face o înțelegere cu un alt…venetic, primarul Barbu, venit pe Dunăre de la Tulcea.

Dar, așa cum spuneam, să dezvolte orașul? Județul? Nu! Să-i înlăture pe Badălău și Mina? Da!

Am fost curioși să aflăm și părerea senatorului Niculae Bădălău despre această declarație și, diplomat ca întotdeauna, a spus:

”Am citit ce a declarat Dan Motreanu și nu mă surprinde. Este tipic politicienilor care candidează pentru funcție și nu pentru a face ceva și pentru oamenii care l-au ales.

Domnul Motreanu este omul care a urmărit întotdeauna funcțiile și nu interesul celor care l-au ales altfel rămânea fidel unui singur electorat.

Eu sunt la al treilea mandat de parlamentar și întotdeauna am avut curajul ca, după fiecare mandat, să merg în fața alegătorilor giurgiuveni și să le cer votul. Cum mi-ar fi stat să merg un mandat la Dolj, unul la Vrancea, unul la Constanța, de exemplu, eu, giurgiuvean fiind!

Oamenii aceștia fug de electorat fiindcă știu că n-au făcut nimic pentru ei, că au vânat doar o funcție pentru interesul personal.

Giurgiuvenii s-au săturat să-și pună speranțele în oameni care nu sunt legați de aceste locuri. Sunt dezamăgiți că, după opt ani, domnul Barbu n-a reușit să schimbe nimic în acest oraș. Și eu am crezut în el dar rezultatele sunt dezamăgitoare.

Mă bucur că domnul Motreanu recunoaște că Bădălău și Mina sunt o echipă! Da, am făcut o echipă pentru județul Giurgiu și rezultatele se văd: până acum niciun primar PSD nu a părăsit echipa, în ciuda presiunilor și amenințărilor la care au fost supuși! Mergem împreună mai departe fiindcă ei știu câtă muncă și câtă determinare ne-au trebuit pentru fiecare proiect implementat în județul Giurgiu. N-am auzit din partea dumnealor de niciun proiect pentru giurgiuveni. Doar…să plece oamenii locului ca să venim noi, cei care suntem azi aici, mâine-n Focșani , ca să facem ce? ”, a spus senatorul Niculae Bădălău.

M.B

What's your reaction?

Excited
1
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica