Politica

Șeful PNL Giurgiu, Dan Motreanu, ”propagează” știri false pentru urechile fraierilor!

Pământul către Dan Motreanu: Lasă omuleții verzi și aterizează!!

Știți bancul ăla cu Maria care mulgea vaca, dar în apă se vedea invers? Eh, așa a ajuns să vadă și Dan Motreanu, șeful liberalilor de la Giurgiu dacă luăm în seamă o declarație a sa, făcută pe facebook, despre ceea ce s-a întâmplat aici în timpul epidemiei și cum s-a descurcat spitalul județean cu echipamentele și aparatura de care a avut nevoie.

Culmea este că, această postare a apărut la exact câteva ore după ce directoarea spitalului a făcut declarații publice, într-o conferință de presă, referitoare la achiziții și a prezentat tot ce s-a cumpărat și pe banii cui și declară că :“Fără sprijinul financiar acordat de Consiliul Judeţean, activitatea noastră ar fi fost grav periclitată!”! Atunci apare Motreanu și zice, stop, nu-i adevărat, banii n-au fost de la Consiliul Județean, au fost de la Guvern , Consiliul nu v-a dat nimic! Știu eu mai bine, de aici de la mine de-acasă ce s-a întîâmplat la Giurgiu!

Păi să nu-ți vină să zici vorba aia…bă, ești prost?…bă, ești nebun?

Hello, dom Motreanu, de la matale de  pe planeta Bruxelles așa se vede? Sau ați făcut vreun fel de telefon fără fir de pe-aci, ”dupe” pietonală până la Bruxelles și la dumneata așa ajunse înformația, pe invers? Atunci e grav, fiindcă tocmai te-ai compromis cu un mare fake-news.

Cum să spui, domne, că doar Guvernul a fost singurul sprijin când el n-a dat niciun ban iar ce -a trimis nu le-a ajuns nici pe o măsea, cum se spune? Grav, dacă faceți așa ceva!

La ora la care care domnul europarlamentar făcea postarea, deja managerul spitalului, apăruse în conferință de presă cu medicul care va lucra cu acel aparat care zice el că nu există și prezentase lista achizițiilor făcute.

Și atunci, ce rost aveau minciunile ale sub semnătură proprie? Disperare? Încolonare de partid în linia de minciuni propagate de guvern? E rușinică, domnule Motreanu să apăreți cu așa minciunele penibile, care jignesc chiar și o minimă inteligență, zău! RUȘINICĂ! Dacă mai continuați așa veți ajunge să fiți recunoscut nu doar politicianul ”mut” ci și ca cel ”mincinos”

P.S Eu am o bănuială. Că cineva ți-a tras-o! Rău de tot!

M.B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica