Politica

Senatorul Niculae Bădălău spune că moțiunea de cenzură nu va trece pentru că ”nu vor să guverneze, nu știu să guverneze și n-au cu cine!”

 

Moțiunea de cenzură pe care PNL tot amenință de câteva luni bune că o va depune, a fost caracterizată de senatorul social democrat, Niculae Bădălău, ca un demers neserios în condițiile în care opoziția nici măcar nu vrea în realitate să intre la guvernare:

”Moțiunea nu va trece pentru că nu vor să guverneze, nu știu să guverneze și n-au cu cine!

Știți că PSD, prin președinta Dăncilă a inițiat un pact național pentru bunăstarea românilor prin care se vrea ca toate partidele politice să-și asume că nu vor tăia veniturile românilor.

Se pare că partidele de opoziție n-au de gând să semneze și au cu totul alte planuri…am auzit de tăiatul salariilor, de restructurări.

Să-l ai pe Sică mandolină premier, cred că va fi un Las Fierbinți al României. Eu cred și sper în înțepciunea parlamentarilor la această moțiune să nu voteze așa ceva și să nu transforme, din politicianism, această acțiune într-un dezastru pentru poporul român.

În privința numărului de semnături, eu vă asigur că nu le au, este o chestie de imagine, de motivare. Și, dacă pică guvernul, OK, sunt alte state democratice care au schimbat și 30 de guverne. Ideea este să ai un guvern pregătit, să ai un program de guvernare, să știi ce trebuie să faci pentru români..nu poți să vii cu miniștri scriși pe foiaie, neștiind ce trebuie să facă. România are nevoie de un guvern care să repornească economia, nu de unul care să facă doar administrație”, a declarat Niculae Bădălău.

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica