AdministratieSocial

Sondaj: vă doriți reluarea lucrărilor la Podul de la Grădiștea?

Deși mulți adversari politici ai social-democraților au crezut că reluarea lucrărilor la Podul de la Grădiștea ar fi doar o simplă promisiune electorală, iată că s-au înșelat. Primii pași ai noii conduceri a Ministerului Transporturilor au fost făcuți: giurgiuvenii sunt invitați să participe la o dezbatere publică și la un sondaj de opinie tocmai cu această temă.

Pe site-ul Primăriei municipiului Giurgiu, în aceste zile este găzduit acest subiect.

„ Ministerul Transporturilor intenționează refacerea documentației tehnice și a studiului de fezabilitate pentru proiectul de reabilitare a Podului de la Grădiștea care stă la baza reluării liniei directe de transport feroviar prin CFR călători si marfa pe traseul Giurgiu Oraș – București Progresul. În vederea fundamentării necesității și a oportunității acestui proiect autoritățile solicită prin Unitățile Administrativ Teritoriale părerea locuitorii cu privire la acest subiect. Astfel, Primăria Municipiului Giurgiu inițiază o dezbatere pe acestă temă”, scrie pe site-ul Primăriei.

De asemenea, comentariile și opiniile giurgiuvenilor pot fi trimise atât pe pe pagina de facebook a Primăriei, cât și la email: sesizari@primariagiurgiu.ro, la Registratura instituției.

primpodPână la ora redactării acestui material, un număr de 63 de giurgiuveni răspunseseră la întrebarea legată de dorința reluării lucrărilor, procentul celor care au răspuns cu DA fiind covârșitor: 100%!

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.