Politica

Tabără de week-end la Predeal pentru 73 de copii din județul Giurgiu

73 copii din județul Giurgiu  au plecat astăzi, 29 septembrie 2023, într-o tabără de week- end  la Predeal. Transportul pentru toți participanții la tabăra de week- end (copii si însoțitorii acestora)  a fost asigurat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu cu sprijinul Consiliului Județean Giurgiu.

Organizarea acestei tabere de week- end  face parte din proiectul “Pregătiți pentru viață”, implementat de  Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.Tabăra este organizată prin intermediul Casei de Cultură a Studenților Tei din subordinea  Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.Prin proiect sunt asigurate masa și cazarea pentru copii și însoțitorii acestora. Dintre cei 73 de copii, 19 sunt beneficiari de măsură de protecție specială.

În aceasta tabără, copiii vor avea oportunități de petrecere a timpului liber la munte și vor participa la  activități destinate dezvoltării spiritului de echipă prin implicarea participanților în activități de grup.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica