Politica

”Trădătorul” Grindeanu a venit să pupe pe creștet organizația de la Giurgiu

Să-l aduci pe Grindeanu să vorbească despre moțiunea de cenzură este ca și cum ai vorbi despre funie în casa spânzuratului.

Știți, Grindeanu este cel care în 2017, atunci când era prim ministru a refuzat să-și dea demisia când i s-a cerut și s-a baricadat în Guvern.

Așa cum ursul nu se dă scos din bârlog, nici Grindeanu nu se dădea scos din Guvern.

La 14 iunie 2017 partidele PSD și ALDE au retras guvernului sprijinul politic și toți miniștri în afară de premier și ministrul Comunicațiilor și-au depus demisia.

Grindeanu tot n-a vrut să plece, ba l-a mai și pus pe fostului premier Victor Ponta în funcția de secretar general al guvernului.

Într-un amplu avânt revoluționar, pe 18 iunie 2017, Marian Mina, la vremea aceea președinte al Organizației Județene a PSD Giurgiu, organiza o conferință de presă în care îl făcea harcea-parcea pe domnul Grindeanu:

”Considerăm de neacceptat starea de incertitudine în respectarea acestui program și pe care trădarea premierului Grindeanu a creat-o. Nu cunoaștem resorturile care l-au împins la o  astfel de atitudine dar considerăm că este echivalentul unui act de trădare a încrederii partidului care l-a mandatat să preia funcția de prim ministru dar și a votului covârșitor dat de cetățeni partidului nostru și programului de guvernare prezentat(…)

(…)Lui Sorin Grindeanu, printr-un vot în unanimitate dat în cadrul Comitetului Executiv Național i s-a retras sprijinul politic pentru funcția de premier și a fost exclus din partid.

Tocmai de aceea, Organizația Județeană a PSD Giurgiu, susține ambele decizii ale Comitetului Executiv Național, atât cea de excludere a lui Sorin Grindeanu cât și cea de depunere a unei moțiuni de cenzură și dorim ca aceste evenimente nedorite să treacă mai repede pentru a reveni la o bună guvernare și pentru a asigura stabilitata politică și economică a țării”, spunea, la vremea aceea, Marian Mina, președinte al PSD Giurgiu și tot interimar.

Cabinetul a căzut, în sfârșit, la 21 iunie 2017 abia în urma unei moțiuni de cenzură pe care PSD a fost obligat s-o depună împotriva propriului guvern și făcându-se, practic, de rahat!

Acum Grindeanu este prim-vicepreședinte la PSDși, la patru ani de evenimente, vine la Giurgiu să-l susțină pe…pe…Marian Mina! Nu-i așa că e înduioșător?

Prezent la o conferință de presă, și întrebat întrebat de jurnalisti, cum comentează faptul că există informații care acreditează ideea că Niculae Bădălău ar tatona revenirea în PSD Giurgiu, Sorin Grindeanu a răspuns că:

”Ei bine, eu îmi doresc, și nu doar eu, ci noi toți, și Marcel Ciolacu, și toti ceilalți din conducerea centrală PSD, ne dorim ca PSD Giurgiu să revină acolo unde îi este locul, la cele mai bune rezultate în alegeri 😵…(aici mi-a înghețat sufletul crezând că o să spună, ca-n vremea lui Bădălău, dar n-a zis!) Iar acest lucru este posibil cu ajutorul lui Marian Mina și a echipei pe care o coordoneaza la nivel de județ.
Avem încredere totală în Marian, este omul în care investim pentru Giurgiu și pentru viitorul Partidului Social Democrat”, a continuat ”trădătorul” Grindeanu.

Politică, frate! Caragiale umilit!😂

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica