Administratie

Trei tinere din Giurgiu, sprijinite pentru continuarea studiilor la universități de renume

Trei tinere din județul Giurgiu urmează, din acest an, cursurile unor universități de renume din Marea Britanie și din Statele Unite ale Americii. După premierea celor mai buni elevi care au trecut de examenele de capacitate și de bacalaureat cu media maximă, Consiliul Județean își continuă inițiativa de a susține performanța tinerilor giurgiuveni.

Astfel, cele trei tinere ( Adriana Camelia Târnăcop, studentă la Universitatea din Southampton, Anca Cornelia Lăceanu – studentă a Keele University și Ana Georgescu, studentă la Harvard) au primit, din partea Consiliului Județean, câte trei mii de lei pentru continuarea studiilor.

Acesta, ca și celelalte puncte propuse pentru ședința de ieri, au fost aprobate în unanimitate. În încheierea ședinței, președintele Consiliului Județean, Marian Mina, a adresat un mesaj consilierilor județeni:

„Doresc să le mulţumesc tuturor consilierilor pentru colaborarea din acest an, pentru munca depusă şi, consider eu, am reuşit să facem lucruri bune pentru judeţ. Am dovedit că putem fi o echipă, aici, la Consiliul Judeţean Giurgiu şi că ambiţiile politice pot fi lăsate la o parte pentru a face lucruri bune pentru giurgiuveni. Îmi doresc să avem şi mai multe realizări în anul care vine! Sărbători fericite tuturor, La Mulţi Ani şi dumneavoastră şi colegilor din Consiliu, giurgiuvenilor, dar şi jurnaliştilor cărora le mulţumim, de asemenea, pentru colaborare!”, a încheiat președintele Consiliului Județean. 

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.