Politica

Unul dintre mecanicii de locomotivă implicați în accidentul feroviar produs în noaptea de marți spre miercuri în județul Giurgiu era băut

Unul dintre mecanicii de locomotivă implicați în accidentul feroviar produs în noaptea de marți spre miercuri în județul Giurgiu era băut.

Potrivit IPJ Giurgiu, citat de site-ul stiripesurse.ro, polițiștii au fost sesizați în noaptea de marți spre miercuri, la ora 3.23, de o femeie, impiegat de mișcare în stația C.F. Toporu, prin apel la 112, cu privire la o coliziune între două locomotive.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Județean de Transporturi Giurgiu, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că o locomotivă izolată, având direcția de deplasare Giurgiu-Videle, ar fi intrat în coliziune frontală cu o altă locomotivă izolată, care se deplasa pe ruta Videle-Giurgiu, la km feroviar 31+100.

În urma accidentului, a rezultat rănirea celor doi mecanici de locomotivă, aceștia fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul drager, rezultatele fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru unul dintre aceștia, iar pentru celălalt, rezultatul a fost negativ”, a transmis Poliția Giurgiu.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica