EditorialPolitica

Vasile Mustățea, și „călcat”, și cu funcția luată?

Nu se întrevăd zile bune pentru președintele CJ Giurgiu și, totodată, co-președinte al „noului” PNL giurgiuvean, Vasile Mustățea. Din politicianul fioros, sau, în fine, cel care vrea să pară măcar în ședințele de consiliu, la care se ia cuvântul după bunul lui plac, la conferințele de presă ale partidului, atunci când este „secondat” (sau, mai bine, „comandat”?) de partenerul politic, Gheorghe Ștefan, s-a transformat într-o găinușă cuminte, care tace atunci când i se spune.

Recenta conferință de presă, derulată, la un moment dat, după replica lui Caragiale „Taci, tu, că spun eu!” (adaptată de Gheorghe Ștefan), a parafat, de fapt, „comandantul” noului partid trâmbițat și la nivel național, format prin unirea PNL cu PD-L. Dacă pe ici, colo, peneliștii mai scot cât de cât capul în lume, atunci când vine vorba despre subiecte mai „sensibile”, democrat-liberalii iau situația în mână și îi apostrofează pe liberali.

„Lasă-mă să spun ce am de spus, te rog frumos!”, spus pe un ton tăios de către Gheorghe Ștefan, l-a pus imediat „cu botul pe labe” pe Vasile Mustățea, care și-a înghițit în sec întrebarea (devenită lait-motivul conferinței de presă: „Cine dracu mai e și Petcu Toma ăsta?”), iar liderul CJ a trebuit să recunoască, mai mult tacit, că, de fapt, la organizația din Giurgiu „cântă” (mai mult sau mai puțin fals sau după ureche), liderii PD-L! Iar Vasile Mustățea, mai devreme sau mai târziu, va trebui să recunoască faptul că, pe lângă că este „călcat”, tot mai des, de liderul democrat-liberal, va rămâne și fără funcția de conducere în partid!

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Editorial