SanatateSocial

Vizita reprezentanților de la Clinica Anadolu, un real succes

Sâmbătă, 29 octombrie, reputatul medic oncolog Fatih Agalar, de la Clinica Anadolu (Istanbul, Turcia), însoțit de alţi reprezentanţi ai Clinicii (supervizorul Anadolu România, Daniela Ilie, alături de care a fost prezentă, ca de fiecare dată, şi Sibel Esen, specialist în relaţii internationale) a venit, pentru a doua oară, la Giurgiu.

„Cu această ocazie, cincizeci de giurgiuveni au avut ocazia de a primi o a doua opinie medicală: 15 dintre aceștia au primit pe loc interpretarea rezultatelor analizelor, restul de 35 urmând să  primească, prin intermediul poștei electronice, interpretarea făcută de specialiști ai Clinicii Anadolu. Considerăm, în aceste circumstanțe, că acțiunea a fost un real succes, așa cum s-a întâmplat și la vizita anterioară”, a declarat Mirela Delea, organizatorul întâlnirii dintre medicul Agalar și giurgiuveni.

Tot ca urmare a vizitei lui Fatih Agalar, în primăvara anului viitor, un număr de cinci medici din Spitalul Județean de Urgență Giurgiu vor merge la Clinica Anadolu din Turcia, pentru un schimb de experiență cu medicii de acolo.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Sanatate