Politica

Alooo, PNL Giurgiu, mai ușor cu pianul, că se varsă clapele!

Zicala ”Dacă tăceai, filozof rămâneai”, se adresează, totuși, celor cu nițică glagore la cap, ca să zic așa, pentru că altfel n-ar înțelege fenomenul.

Spre exemplu, asta i se potrivește de minune PNL-ului de la Giurgiu care, între laudele grețoase la adresa grozăviilor produse de mixtura toxică ce-și zice guvernul Cîțu, are timp să se amestece și în comenariile de pe facebook ale oamenilor necăjiți din Giurgiu, hăhăind grotesc despre paiul din ochiul vechii administrații a orașului și ignorând total bârna din ochiul penelist ce a supervizat toate nenorocirile a 16 ani de administrare liberală a orașului.

Pe concret, într-o publicație online a apărut un articol despre eșecul marii investiții pe care primarul Barbu a construit-o pe canalul Cama drept zonă de agrement pentru giurgiuvenii iubitori de relaxare.

Făcut de mântuială, ca mai toate investițiile sale, pontonul a ajuns sub ape, în timp ce clădirile de degradează.

Cetățenii au sărit imediat cu comentarii, așa cum e normal, fiecare vărsându-și of-ul cum știe el să scrie mai bine, sătui de minciuni și lucrări de mântuială.

Doar că, ce să vezi, printre cetățenii obidiți, se vâră precum musca-n…cana cu lapte și PNL Giurgiu:

Băbăieți, ședeți calmi că vorbiți de funie în casa spânzuratului. Păi, pe lângă ”realizările” marca Iliescu, Barbu e amator.

Să vă zic de Strada Gării cu clădirile ei istorice cu tot?

Să zic de Turnul cu Ceas pe care i l-a făcut cadou conului Spoială ca să-l transforme în cârciumă iar apoi să-l lase moștenire urmașilor, urmașilor lui?

De trotuarele distruse ca să le paveze apoi cu ”biscuiți” de la Brașov? De pseudo pietonala văduvită de clădirile de patrimoniu pe care le-a pasat strategic acoliților cu scopuri ascunse de ochii cetățenilor?

Hai, că mă opresc, să nu creadă fostul primar că-i iau apărarea! Și, de-aia zic, lăsați-i pe cetățeni să se plângă și să critice…ei au dreptul!

În concluzie, ușor cu pianul, că se varsă clapele!😉

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
1

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica