Politica

BOMBA BOMBELOR!!!! Șefa DSP Giurgiu, cea care l-a carantinat pe Marian Mina perfect sănătos a fost depistată pozitiv la testul covid!

Mulți ar numi asta ironia sorții, alții ar spune că Dumnezeu nu doarme, dar indiferent cum ar fi, informația vine ca un trăznet după atâtea zile de circ pe care DSP și Prefectura Giurgiu l-au făcut cu președintele CJ, Marian Mina, obligat să stea în carantină și verificat de poliție, deși omul nu fusese înștiințat oficial de acest lucru ba, mai mult, avea și două teste negative.

Mai mult, doamna cu pricină îl și avertiza oficial că dacă părăsește domiciliul va fi carantinat într-o locație aleasă de ei.

Cum o răzbunare nu vine niciodată singură, se pare că doamna Micu, șefa de la DSP s-a aflat astăzi, mai bine de două ore împreună cu prefecta Matei și subprefectul Brăgaru la discuții în sediul Prefecturii.

Eh, cum e doamnă? Vă dați singură înștiințare de carantină? O băgați și pe doamna prefect și tot cabinetul ei din prefectură?

V-ați bătut joc de lege și de un om sănătos care n-avea altă vină decât că era din partidul advers celui care a făcut-o pe doamna Matei prefect.

V-ați bătut joc de presa care cerea documente referitoare la decizia de intrare în carantină a lui Mina și ne îndemnați, ironic, să lăsăm asta și să scriem în articole ca oamenii să poarte măști.

Contacții, doamnă, scoateți-i pe toți la vedere să vedem cine reprezintă un pericol public pentru cetățenii orașului.

Asteptăm comunicatul în care băgați în carantină tot DSP-ul și Prefectura, că, nu-i așa, dacă ați făcut bâlci cu Mina, bâlci să fie și de-acum înainte!

P.S Doamnei Micu, doamnei prefect si tuturor celor care ar putea fi infectați cu acest virus, le urăm sănătate, și să nu se sperie când le va bate politia la ușă, ca la președintele CJ, fiindcă vin cu gânduri bune, să-i întrebe de sănătate!

 

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
2
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica