PoliticaSocial

Doamna Aneta le-a-nfundat definitiv… chiuveta: bătrânii aflați în căminul din Oncești lăsați fără mâncare!

Vă mai aduceți aminte de trupa de comando a tuturor deconcentratelor cu rol de control care a descins la DGASPC Giurgiu? Ei, bine a făcut deja primele victime! Pentru că aveau doar patru chiuvete și care nu erau inscripționate(??), DGASPC a fost sancționată de DSVSA cu suma de 5000 de lei și a fost suspendată și activitate de catering.

Pentru a putea asigura totuși hrana celor 40 de persoane în vârstă instituționalizate aici, conducerea DGASPC a depus documentația necesară pentru înregistrarea serviciului social de cantină.

Toate bune până când DGASPS s-a prezentat la DSVSA pentru a le fi  semnat actul cu pricina. Numai că aici, ce să vezi, stupoare, fatalitate! În ambii directori dăduse boala și se aflau în concedii medicale, așa că nu avea cine să semneze documentele!

Bine, bine, se mai întâmplă să zicem, le urăm sănătate, dar oamenii ăia ce mănâncă? Sunt 4o de bătrâni aflați la mila statului nu că așa vor ei ci fiindcă soarta a fost crudă, să zicem.

Ce vină au ei că se află într-un centru al DGASPG  Giurgiu care se află în subordonarea Consiliului Județean al cărui președinte este Marian Mina de la PSD?

Ați mai încercat odată să-i exterminați prin înfometare, asta ar fi a doua oară.

P.S Conducerea DGASPC a făcut deja sesizări atât către Prefectură cât și către  Ministerul Muncii.

PP.SS Tot facem referire la doamna prefect deoarece aceste instituții cu rol de control, numite deconcentrate, se află în subordinea doamnei prefect.

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica